Puli kézi zsinórozása

 

Ára: 8700 Ft

A puli világszerte a legismertebb terelőkutya. A puli legfeltűnőbb külső tulajdonsága szinte páratlan szőr köntöse, amely a fajta védjegyét képezi. A szőrtakarója lehet zsinóros, szalagos, nemezes vagy csak egyszerűen gubancos, de az biztos, hogy főleg a lakásban tartott példányoknál alapos gondozást igényel.

A kozmetikázását már egész korán kell elkezdeni, fél éves korától zsinórokba kell sodorni nedves kézzel tincsenként a szőrét. Oldalra fektetve a kutyát, az összeállt tincseket zsinórokba rendezzük. Különös óvatossággal kell a puli fül, has, lágyék részeivel bánni, mert könnyen feltéphető a bőr. A puli 3 éves korára éri el felnőtt szőrzetét.

A kezelés során az összecsomósodott szőrt vékony zsinórokba húzzuk szét kézzel. A zsinórozást ajánlott a puli esetében 3 havonta ismételni.

Kedves Vendégeink, Gazdik!

 

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a kutyapanzió szolgáltatásunkban 2023. január 1-jétől az alábbi változások történnek:

Mindazon vendégek, akik a kutyapanzió szolgáltatásunkat igénybe kívánják venni, a szolgáltatás árának 50%-ának megfelelő összeget kötelesek megfizetni a foglaláskor ahhoz, hogy a foglalás érvényes legyen. A kutyapanzió szolgáltatás a lefoglalt időpont előtti 7. napig ingyenesen lemondható, így az előre megfizetett összeget visszatérítjük. Abban az esetben, ha a lefoglalt időpont előtti 7 napon belül jelentitek be a lemondást vagy nem jelentek meg a lefoglalt időpontban, akkor a megfizetett összeg nem jár vissza.

 

Köszönjük megértésetek, bízva szíves együttműködésetekben!

Close