Közepes méretű kutyus trimmelése

 

Fajta Árak
Ír terrier 14000
Kerry blue terrier 15000
Közép schnautzer 13500
Pumi 12000
Amerikai cocker spániel 10000(nyírás)/
12000(trimmelés)
Angol cocker spániel 10000(nyírás)/
12000(trimmelés)

 

Fontos információ:

A drótszőrű és a szálkás szőrű kutyusok esetében javasoljuk a 6-8 hetente történő trimmelést. Amennyiben a kedvenced még sose volt trimmelve illetve nagyon kevés alkalommal, ebben az esetben 2000 Ft/ óra díjat kell felszámolnunk.

Mire készüljetek?

Nálunk a legfontosabb szempont, hogy amint a gazdi és kedvence belépnek, a szalonba onnantól fogva jól érezzék magukat és a kezelés végén boldogan, elégedetten távozzanak. A megérkezéseteket követően az elegáns, igényes fogadóhelyiségünkben átbeszéljük a kezelés menetét egy finom kávé kíséretében. Minden szükséges információt regisztráljuk kedvenceitekről: van-e bármiféle problémája, van olyan testrésze, amire különösképp figyeljünk oda, vannak-e hóbortjai rigolyái és mi a módja, hogy minél hamarabb megnyugtassuk és az egész kezelés alatt kényelmesen érezze magát illetve pozitív élménnyel távozzon a végén. Minden esetben trimmeléssel kezdünk, vagyis eltávolítjuk az elhalt szőrt a kutyus bundájából, ebben az esetben minél koszosabb és összeálltabb a szőr, annál jobban trimmelhető.

A trimmelést követően egy kellemes, langyos vizes fürdetéssel folytatjuk kiváló, első osztályú minőségi kemény szőrre való samponnal, volumenizáló samponnal vagy hidratáló sampon+balzsammal (kutyus szőrtípusának megfelelően kiválasztva). Fürdetést követően finom törölközővel áttöröljük, majd megszárítjuk a szőrnövekedéssel megegyező irányban. A kezelés végén pedig egy általános egészségügyi nyírást, karomvágást, szem és fültisztítást végzünk. Miután a kedvencünk „hősiesen” viselte a kozmetikázást, igény szerint többféle kellemes parfüm közül választhat a gazdi, ha szeretné, hogy kutyusa még intenzívebben illatozzon.

*Egészségügyi ápolás: szem-fültisztítás, karomvágás, mancsápolás

Kedves Vendégeink, Gazdik!

 

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a kutyapanzió szolgáltatásunkban 2023. január 1-jétől az alábbi változások történnek:

Mindazon vendégek, akik a kutyapanzió szolgáltatásunkat igénybe kívánják venni, a szolgáltatás árának 50%-ának megfelelő összeget kötelesek megfizetni a foglaláskor ahhoz, hogy a foglalás érvényes legyen. A kutyapanzió szolgáltatás a lefoglalt időpont előtti 7. napig ingyenesen lemondható, így az előre megfizetett összeget visszatérítjük. Abban az esetben, ha a lefoglalt időpont előtti 7 napon belül jelentitek be a lemondást vagy nem jelentek meg a lefoglalt időpontban, akkor a megfizetett összeg nem jár vissza.

 

Köszönjük megértésetek, bízva szíves együttműködésetekben!

Close