Történetünk

Engedjétek meg hogy bemutassam  vállalkozásunk rövid történetét, hogyan lett „álomból valóság”

Kis Nagy Gergő

Gyerekkorom óta végigkísért az állatok iránti szeretet és tisztelet. Többféle házi kedvence is volt családunknak a kutyustól, halakon, papagájon, pávákon át egészen az egzotikus állatig. Biológia-kémia szakos gimnáziumba jártam és állatorvos szerettem volna lenni. Végül az élet úgy hozta, hogy érettségi után a közgazdaságtan felé tettem több éves „kitérőt”. Közgazdász diplomát angol nyelven szereztem majd több multinacionális cégnél töltöttem be különböző pozíciókat. Több évig dolgoztam és éltem külföldön Ausztráliában, Ausztriában és Olaszországban. Nyitott szemmel járva tapasztalatot és rálátást szereztem az Európán belüli és kívüli életszemléletre és munkamorálra. Mindig is éreztem, hogy a külföldön eltöltött éveket itthon szülővárosomban szeretném kamatoztatni. Az állatok iránti szeretetem vitt erre az útra és e vállalkozás megálmodására.

Először a méltán neves és a szakmában elismert kutyakozmetikustól Winkler Viktóriától tanultam és  szereztem meg az okleveles kutyakozmetikus szakképesítő bizonyítványt. Majd ennek tudatában álmodtuk meg testvéremmel Katával egy komplex, teljeskörű szolgáltatást nyújtó vállalkozás ötletét itt  Pécsett, ahol adva van a kutyusok kozmetikázása, szállítása, egészségügyi kezelése valamint a kül és beltéri napközi és panzió.

Bízunk benne, hogy minőségi szolgáltatásainkkal, szívünket, lelkünket beleadva hozzájárulunk a gazdik  és kedvencük elégedettségéhez.