Történetünk

Engedjétek meg hogy bemutassam  vállalkozásunk rövid történetét, hogyan lett „álomból valóság”

Kis Nagy Gergő

Gyerekkorom óta végigkísért az állatok iránti szeretet és tisztelet. Többféle házi kedvence is volt családunknak a kutyustól, halakon, papagájon, pávákon át egészen az egzotikus állatig. Biológia-kémia szakos gimnáziumba jártam és állatorvos szerettem volna lenni. Végül az élet úgy hozta, hogy érettségi után a közgazdaságtan felé tettem több éves „kitérőt”. Közgazdász diplomát angol nyelven szereztem majd több multinacionális cégnél töltöttem be különböző pozíciókat. Több évig dolgoztam és éltem külföldön Ausztráliában, Ausztriában és Olaszországban. Nyitott szemmel járva tapasztalatot és rálátást szereztem az Európán belüli és kívüli életszemléletre és munkamorálra. Mindig is éreztem, hogy a külföldön eltöltött éveket itthon szülővárosomban szeretném kamatoztatni. Az állatok iránti szeretetem vitt erre az útra és e vállalkozás megálmodására.

Először a méltán neves és a szakmában elismert kutyakozmetikustól Winkler Viktóriától tanultam és  szereztem meg az okleveles kutyakozmetikus szakképesítő bizonyítványt. Majd ennek tudatában álmodtuk meg testvéremmel Katával egy komplex, teljeskörű szolgáltatást nyújtó vállalkozás ötletét itt  Pécsett, ahol adva van a kutyusok kozmetikázása, szállítása, egészségügyi kezelése valamint a kül és beltéri napközi és panzió.

Bízunk benne, hogy minőségi szolgáltatásainkkal, szívünket, lelkünket beleadva hozzájárulunk a gazdik  és kedvencük elégedettségéhez.

Kollégáink:

Tóth Roland

Gyerekkorom óta közeli kapcsolatban állok az állatokkal. Nagyszüleimnél mindig is voltak kutyák, csirkék, kacsák, macskák és egyéb háztáji állatok. De mindig is a kutyák iránt éreztem különösen erős kötődést.

Jelenleg a Pécsi Tudomány Egyetem Közgazdáság Tudományi Kar nappali tagozatos hallgatója vagyok. Mindig is fontosnak éreztem, hogy munkát vállalják. Gergővel való ismeretségem következtében adódott az a lehetőség, hogy olyan helyen dolgozhatok amely nem szimplán egy munkahely hanem ahol négylábú kis kedvencek fogadnak nap mint nap.

Kedves Vendégeink, Gazdik!

 

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a kutyapanzió szolgáltatásunkban 2023. január 1-jétől az alábbi változások történnek:

Mindazon vendégek, akik a kutyapanzió szolgáltatásunkat igénybe kívánják venni, a szolgáltatás árának 50%-ának megfelelő összeget kötelesek megfizetni a foglaláskor ahhoz, hogy a foglalás érvényes legyen. A kutyapanzió szolgáltatás a lefoglalt időpont előtti 7. napig ingyenesen lemondható, így az előre megfizetett összeget visszatérítjük. Abban az esetben, ha a lefoglalt időpont előtti 7 napon belül jelentitek be a lemondást vagy nem jelentek meg a lefoglalt időpontban, akkor a megfizetett összeg nem jár vissza.

 

Köszönjük megértésetek, bízva szíves együttműködésetekben!

Close