Kutyapanzió

Mottónk: „Minden kis vendégünk a gyerekünk és ennek megfelelően van kezelve nálunk”

„Válassz minket, ha nem akarsz idegeskedni a nyaralás alatt, biztonságos exkluzív környezetben szeretnéd tudni kis kedvenced Pécs városában”

2021.május 27.-én megnyitottuk Pécsen, a belváros szélén, a komplex szolgáltatásokat nyújtó szalonunkat, melynek egyik alappillére a kutyapanziónk. Nálunk a hangsúly a prémium minőségen és nem a mennyiségen van. Limitált helyekkel rendelkezünk, hogy kedvenceitek állandó kiemelt figyelmet kapjanak, exkluzív környezetben az itt töltött teljes idő alatt. Kedvenceitek nem a kennel rácsai mögött időznek a nálunk töltött napjaik alatt, hanem szabadon jöhetnek-mehetnek a házban és a kertben is, mindig figyelünk rájuk. Teljesen zárt, körbekerített, jól átlátható, árnyékot adó fenyőkkel, levendulákkal, sziklakerttel rendelkezik az udvarunk. A kül- és beltéri kamerarendszernek és az állandó felügyeletnek (0-24 órás) köszönhetően kutyusaitokat biztonságban tudhatjátok. Kültéren rendelkezünk egy 25 m2 alapterületű dupla kennellel, ami helyszínt biztosít a kutyusok biztonságos összeismertetésére a többi ( számára még új és ismeretlen ) panziós kutyussal. Az épület klímával felszerelt, emellett kutyafekhelyek, plédek etető/itató tálak, játékok, és bőrkanapé növelik kedvenceitek kényelmét.

A panziós kutyusok esetében, kérésre teljes körű kozmetikai kezelést tudunk biztosítani házon belül, hogy a gazdi egy friss, illatos, tiszta kutyust vegyen át a nyaralás végén.

Továbbá a háztól házig kutyataxi szolgáltatásunk a panziós kutyákra is értendő. Kérésre hozzuk-visszük kedvenceteket a lakóhely és a szalon között.

A panziózás feltételei:

 • Érvényes oltási igazolás (veszettség és kombinált oltás)
 • Kennelköhögés elleni oltás nem kötelező, de ajánlott
 • Panziós nyilatkozatunkat minden esetben, első panziózás alkalmával kötelező kitölteni a recepciónkon, melynek során a gazdi nyilatkozik a kutyusa esetleges betegségéről, allergiájáról vagy más hasznos információkról kutyusával kapcsolatban. Kiemelt figyelmet kap minden nálunk vendégeskedő kutyus, emiatt nagyon fontosnak tartjuk, hogy minden esetleges információ birtokában lehessünk.
 • Élősködők (bolhák, kullancsok) elleni védelem
 • Alapszintű szocializáltság más kutyusokkal
 • Szobatisztaság, ha a kutya kölyök / nem szobatiszta napi 1500 Ft takarítási felárat számolunk fel.
 • 2024.02.01-től ivaros kutyákat nem áll módunkban fogadni a panzióban. Kölyök kutya esetében 1 éves korig eltekintünk ettől a feltételtől.
 • A panziós foglalást követően 72 órán belül történik a foglalás lemondása, úgy a jövőben csak abban az esetben áll módunkban ismételten fogadni a kutyát, ha a gazdi megtéríti az előző foglalás 50%-át, különben addig nem áll módunkban újabb foglalást rögzíteni az adott gazditól.
 • A kutyák napközbeni játék hevében bekövetkező apróbb sérülésekért, felületi horzsolásért felelősséget nem áll módunkban vállalni

Mit hozzatok magatokkal?

 • A kutyus tápját a panziós időtartamra, A BARF-os étkeztetés is megoldott
 • Oltási igazolások (EÜ kiskönyv)
 • Javasoljuk a kutyusnak egy kedvenc játékát / fekhelyét / plédjét hozzátok magatokkal, hogy a panziózás első napjától érezzék kedvenceitek valamelyest az „otthon illatát”. Valamint pórázt / nyakörvet, hogy az első köröket a kertben és az összeszokást megkönnyítsük

Milyen esetben nem tudjuk vállalni a kutyust?

 • Harapós, emberre / más kutyára agresszív kutyát
 • Alapvető szocializáltsággal nem rendelkező kutyát
 • Tüzelő szukát
 • Daganatos / fertőző betegségben szenvedő kutyust
 • 2024.02.01-től ivaros kutyákat nem áll módunkban fogadni a panzióban

Nyitva tartás:

 • Egész évben nyitva vagyunk hétfőtől vasárnapig
 • A bejelentkezés minden esetben telefonos egyeztetéssel történik
 • Újonnan bejelentkező, panziós kutyusok esetében minden esetben kérünk egy személyes találkozót Nálunk a szalonban. Így megismerkedhetünk személyesen, találkozunk a kutyussal és Ti is látjátok hova adjátok be szeretett kedvenceteket. Továbbá kérjünk, hogy amennyiben a panziónk elnyeri a Ti és kutyátok tetszését minden esetben itt kell hagyni a kutyust egy órára Nálunk, ugyanis szeretnénk mi is látni, hogy viselkedik kedvencetek a szeretett gazdi nélkül. Ez természetesen nem jár plusz költséggel.
 • Új kutyus bemutatására, panziós körbevezetésre minden héten hétfő és csütörtök reggel 9 óra és este 18 óra között, telefonon előre egyeztetett időpontban van lehetőség.
 • A kutyapanzió szolgáltatás igénybevétele esetén a megrendelőnek a szolgáltatás árának 50%-át előre meg kell fizetnie a foglaláskor ahhoz, hogy a foglalás érvényes legyen. A kutyapanzió szolgáltatás a lefoglalt időpont előtti 7. napig ingyenes lemondható, így az előre megfizetett összeget visszatérítjük a megrendelő részére. Abban az esetben, ha a lefoglalt időpont előtt 7 napon belül kerül lemondásra a szolgáltatás, vagy a megrendelő nem jelenik meg a lefoglalt időpontban, úgy a megfizetett összeget a Szolgáltató bánatpénzként jogosult megtartani, az nem jár vissza a megrendelő részére.
 • A panziós kutyusok átvétele-átadása minden nap reggel 8 óra és este 19 óra között történik. Reggel 8 óra előtt illetve Este 19 óra után FÉL ÓRÁNKÉNT 1000 Ft extra felárat számítunk fel VAGY nálunk tölt a kutyus egy extra éjszakát. Megértéseteket köszönjük!

Kedves Vendégeink, Gazdik!

 

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a kutyapanzió szolgáltatásunkban 2023. január 1-jétől az alábbi változások történnek:

Mindazon vendégek, akik a kutyapanzió szolgáltatásunkat igénybe kívánják venni, a szolgáltatás árának 50%-ának megfelelő összeget kötelesek megfizetni a foglaláskor ahhoz, hogy a foglalás érvényes legyen. A kutyapanzió szolgáltatás a lefoglalt időpont előtti 7. napig ingyenesen lemondható, így az előre megfizetett összeget visszatérítjük. Abban az esetben, ha a lefoglalt időpont előtti 7 napon belül jelentitek be a lemondást vagy nem jelentek meg a lefoglalt időpontban, akkor a megfizetett összeg nem jár vissza.

 

Köszönjük megértésetek, bízva szíves együttműködésetekben!

Close