Állatterápia

Az emberi szervezethez hasonlóan az állatok szervezetében is sok kórokozó megtalálható, mint például vírusok, paraziták, gombák és baktériumok. Ezek egy része hasznos egy része káros. Célunk a káros kórokozók(patogének) kivezetése a szervezetből.Az állatok bemérése után a mért eredményeket kielemezzük és a megfelelő plazmaterápiát beállítjuk.A mérés kb. 1 percet vesz igénybe és az állatot nem terheli.A kezelés hossza általában 20-40 perc a kórokozók mennyiségétől függően.A terápia gyakorisága állapottól függően 2-6 alkalom.

Az eljárás nem helyettesíti az állatorvosi kezelést, de állatorvosi kontroll mellett végezzük a kórokozó kivezetést. A kezelést nem altatásban végezzük, ezért csak nyugodt, barátságos és együttműködő kutyákat tudunk vállalni. Agresszív, harapós és erős, gyógyszeres kezelés alatt álló kutyákat sajnos nem áll módunkban kezelni, viszont tudunk javasolni alternatív megoldást.

Kedves Vendégeink, Gazdik!

 

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a kutyapanzió szolgáltatásunkban 2023. január 1-jétől az alábbi változások történnek:

Mindazon vendégek, akik a kutyapanzió szolgáltatásunkat igénybe kívánják venni, a szolgáltatás árának 50%-ának megfelelő összeget kötelesek megfizetni a foglaláskor ahhoz, hogy a foglalás érvényes legyen. A kutyapanzió szolgáltatás a lefoglalt időpont előtti 7. napig ingyenesen lemondható, így az előre megfizetett összeget visszatérítjük. Abban az esetben, ha a lefoglalt időpont előtti 7 napon belül jelentitek be a lemondást vagy nem jelentek meg a lefoglalt időpontban, akkor a megfizetett összeg nem jár vissza.

 

Köszönjük megértésetek, bízva szíves együttműködésetekben!

Close