Ultrahangos fogkő
eltávolítás

Ahogy az emberek esetében is, úgy négylábú kedvenceinknél is a tiszta és ápolt íny és fogak a szájhigiéniai egyensúly záloga. A kutyusoknál a fogkő kialakulása az idő folyamán lerakódott lepedékekből ered, amelyek ugyanúgy sok kellemetlenséghez vezetnek, mint ahogy az embereknél is. Sok betegség kialakulásának az oka, mint például ínygyulladás, rossz és kellemetlen lehelet, fogágygyulladás, valamint a fogak idő előtti elhullása. A különböző gyulladásos betegségek mind nagy fájdalommal járnak és ennek következtében étvágytalanabbá, kedvetlenebbé válnak. A legtöbb esetben a fogkő eltávolítását altatásos módszerrel végzik, mi viszont tudjuk, hogy egy idősebb kutyus esetén ez mekkora rizikóval jár, ezért kerestünk egy olyan forradalmian új eljárást, amelynek segítségével altatás nélkül, zaj/rezgésmentesen illetve fájdalommentesen tudjuk a kutyusok fogairól a fogkövet eltávolítani.

Az ultrahangnak megelőző hatása van a különböző fogbetegségekkel szemben, amelyet a kefébe beépített ultrahang-mikrochip generál. Az ultrahang energia a fogíny alá hatolva elpusztítja a baktériumokat, megerősíti a szöveteket. Továbbá az eszközzel használt speciális fogkrém mikrobuborékokat képez a szájban és fellazítják a lerakódott fogkő szerkezetét.

A kezelést nem altatásban végezzük, ezért csak nyugodt, barátságos és együttműködő kutyákat tudunk vállalni. Agresszív, harapós és súlyos, előrehaladott állapotban lévő kutyákat sajnos nem áll módunkban kezelni, viszont tudunk javasolni alternatív megoldást.

Kedves Vendégeink, Gazdik!

 

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a kutyapanzió szolgáltatásunkban 2023. január 1-jétől az alábbi változások történnek:

Mindazon vendégek, akik a kutyapanzió szolgáltatásunkat igénybe kívánják venni, a szolgáltatás árának 50%-ának megfelelő összeget kötelesek megfizetni a foglaláskor ahhoz, hogy a foglalás érvényes legyen. A kutyapanzió szolgáltatás a lefoglalt időpont előtti 7. napig ingyenesen lemondható, így az előre megfizetett összeget visszatérítjük. Abban az esetben, ha a lefoglalt időpont előtti 7 napon belül jelentitek be a lemondást vagy nem jelentek meg a lefoglalt időpontban, akkor a megfizetett összeg nem jár vissza.

 

Köszönjük megértésetek, bízva szíves együttműködésetekben!

Close